facebook
Wine Admire logo
Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Abonament Green

Abonamentul Green este creat pentru persoanele care au un stil de viață în care obiceiurile sustenabile au locul lor, precum consumul pe bază de plante și unde grija pentru mediul înconjurător este prioritară.

De la: 184,00 RON / lună

Iubim România așa cum este, iubim dorința românilor de a face bine, de a dezvolta produse de calitate, iar din acest motiv vă punem la dispoziție un abonament cu produse românești. Dorim să promovăm si să facem cunoscut vinul și produsele de la noi din țară.

De la: 250,00 RON / lună

Fiecare vin are o poveste care ne poartă în țara lui de origine. Pentru a facilita călătoria în jurul pământului am găsit o metodă mai simplă, decât cea a lui Cristofor Columb și anume am creat acest abonament, la vin, aducând colțurile lumii într-o cutie livrată direct la tine acasă.

De la: 300,00 RON / lună

Ne place suspansul, mai ales când este vorba de despachetarea unui cadou, aici nu este chiar un cadou, însă cu siguranță o să fie suspans. La intervalul de timp ales de tine (lunar sau săptămânal) o să primești 3 sau 4 sticle de vin, pe care le vei descoperi doar acasă. Vinul este ales, cu drag, de WineAdmire Team, pentru a te provoca sa descoperi lumea vinului.

De la: 200,00 RON / lună

Site under maintenance