facebook
Wine Admire logo
Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Wine Admire este o poveste care a început în urmă cu câțiva ani, a avansat ușor și sigur, iar acum a devenit o platformă în toată firea menită să deservească produse pe baza de Vin, celor care găsesc un gust desavarsit in această băutură. 

 

Suntem 2 tineri, pasionați de Vin, de meleagurile unde acesta se cultivă și care au început acest business din ideea de a livra utilizatorilor produse personalizare făcând experiența de a cauta și a alege mai ușoară, mai facilă. De aceea am creat Abonamentele la Vin, acestea se adresează cunoscatorilor de Vin și nu numai. Cei care nu știu ce sa aleaga, îi ajutam noi prin colaboratorii noștri Somelieri, creând împreuna un pachet care sa desavarsească un gust select.

 

Fie ca ai nevoie de un Vin pentru o ocazie specială sau doar vrei sa primesti în mod constant ceva nou, aici venim în ajutor și recomandăm sau livram dorințele cliențiilor noștrii.

 

Dacă ai nevoie de un cadou și vrei sa faci unul rafinat, tot noi venim în întâmpinarea acestei cerințe livrand un pachet complet  și împachetat pe masura unui cadou select. Putem scrie noi felicitarea, în numele tău sau preluam mesajul tău. 

 

Dacă vrei să cunoști povestea Vinului, ales de tine, sau doar vrei sa aflii mai multe detalii sau păreri ale altor utilizatori, te invităm sa intri pe pagina de detalii produs pentru a le cunoaște. Acolo veți găsiți diferite informații despre modul de păstrare, consum și zona de producție. 

 

Adoram Vinul, selecția de gust și pe utilizatorii noștri, pentru aceste principii lucrăm în continu livrând cele mai bune produse și pentru a face experiența de despachetat unică. 

 

Cateva lucruri pe care, noi, le-am considerat ca este bine de știut despre Vin: 

 

  •  Numele “Vin” vine din sanscrită de la cuvântul “vena” care înseamnă “a iubi”. “Venus”, numele zeiței dragostei, are aceleași origini.
  •  Vinul este considerat mai complex decât plasmă sanguină având mai multe componente organice decât aceasta.
  •  Parfumul vinului tânăr este cunoscut sub numele de „aromă” în timp ce al unui Vin matur este cunoscut ca „buchet”.
  • Orașul german Speyer, este locul unde a fost descoperită cea mai veche sticlă de Vin. Recipientul datează din anul 325 d.Hr., a fost găsită într-un sarcofag roman și în prezent poate fi văzută la Muzeul German de Istorie din Pfalz.
  • Cel mai mare consum de Vin se înregistrează în orașele din California, Florida și New York din SUA.
  • Cel mai mare producător de plută pentru dopuri este Portugalia. Primul tirbușon a fost inventat în jurul anului 1850.
  • Specialiștii spun că băutul Vinului în mod regulat ne ajută să ne menținem în formă și sănătoși. Consumul moderat de Vin reduce riscul de boli gingivale, Alzheimer, accidentele vasculare cerebrale și boli de inimă.
  • Vinul nu trebuie păstrat în bucătărie, pentru că este foarte cald și, prin urmare, nu este un loc ideal pentru a-l stoca. Nici frigiderul nu este un locul potrivit pentru a stoca Vinuri, deoarece nici temperaturile prea scăzute, nu sunt indicate.
  • Uniunea Europeană a decis că orice Vin spumant produs în afara Franței, nu poate fi etichetat ca „Șampanie”. (D.P.)

  Vinul este probabil a treia bautura, de pe lista celor mai vechi – după laptele mamei și, desigur, apa.  

 

  Un cupaj desavarsit,

  Pentru orice întrebare sau sugestie, nu ezitați sa ne contactați!

Site under maintenance