Vin Rose – Basilescu – CB Busuioaca de Bohotin
39,00 RONDisponibil pt abonareCB Busuioaca de Bohotin este un vin demidulce cu aspect limpede de culoare roz-portocaliu. In nas se disting note florale de trandafir, busuioc si caprifoi cat si note fructate de piersica. Vinul este revigorant cu gust catifelat de migdale si echilibrat intre aciditate, nivelul de zahar si concentratie alcoolica, iar finalul se resimte proaspat si persistent.
Asocieri culinare
Preparate din carne alba, branzeturi proaspete, deserturiVin Alb, Davino, Faurar Alb de Ceptura, 0.75l
39,99 RONDisponibil pt abonareUn cupaj realizat din soiurile Sauvignon Blanc, Riesling si Feteasca Alba, de culoare verde-galbui cu miros de flori de vita de vie, grapefruit, ananas, drojdii si acea nota specifica vinurilor albe Davino, mineral-calcaroasa, cu gust proaspăt, fructuos, expresiv, echilibrat, fin, amplu si persistent. Un cupaj elegant, impunător, in care cele trei soiuri își fac simțită prezenta si se pun reciproc in valoare.
Meniul culinar poate include preparate pe bază de aperitiv, peste, fructe de mare, carne de pui.
Vin Rose, Davino, Faurar Rose de Ceptura, 0.75l
39,99 RONDisponibil pt abonareVin limpede, cristalin de culoare rose, olfactiv fiind fructuos, cu nuanțe de fructe roșii de pădure, predominant fragi. Gustul este proaspăt, echilibrat, rotund, persistent. Olfactiv resimțim nuanțe de fructe de pădure bine coapte, predominant fragi.
Meniul culinar poate include preparate pe bază de aperitive, peste, fructe de mare, carne de pui.
Vin Alb, Crama Liliac, Young Liliac Fresh, 0.75l
40,00 RONDisponibil pt abonareCuloarea galben pai cu reflexii verzui indică un vin tânăr. Se deschide cu arome intense precum caise verzi, lămâie verde și ananas, cât și arome florale de salcâm și flori de câmp. Gustul este proaspăt, vioi, construit în jurul aromelor de măr, nectarină, grepfrut şi lămâie, cu o ușoară tentă exotică. Vinul fiind realizat din soiurile Sauvignon Blanc & Feteasca Alba.
Specialități recomandate: Perfect alături de inele de calamar, salată de creveți sau paste carbonara. Este un vin potrivit și pentru deserturi precum cheese cake și clătite cu înghețată și frișcă.
Vin Alb, Crama Liliac, Young Liliac Fruity, 0.75l
40,00 RONDisponibil pt abonareUn vin cu o culoare galben pai, cu note intense fructate de piersică, lamâie, caise, pepene galben și note florale de soc, salcâm și flori de citrice. Structura este bine rotunjită, densă, iar aciditatea ridicată echilibrează aromele.
Specialități recomandate: Un vin excelent care să însoțească un burger de pește cu sos tartar, spring rolls cu sos de soia sau deserturi precum baclava și înghețată de piersică Melba.
Vin Rose, Crama Liliac, Young Liliac Light Rosé, 0.75l
40,00 RONDisponibil pt abonareDe culoare piersică roz pal, prezintă note fructate de vișină, fragă, rodie și măr roșu, completate de note de gem si de vegetale. În gură întâmpină cu o aciditate prietenoasă și structură fluidă, iar post gustul este lung si aromat.
Specialități recomandate: Însoțește perfect salata de crab, tabouleh cu menta, maki cu somon sau placinta cu zmeură si tortul mascarpone cu fructe roșii.
Vin Alb, Serve, Rezerva Contelui Alb, 0.75l
41,00 RONDisponibil pt abonareVin de culoare galben auriu realizat în urma cupajului soiurilor Sauvignon Blanc 73.5 % , Riesling 20 %, Fetească Albă 6,5 %. Nasul resimte note proaspete de citrice precum grapefruit sau florale de flori de lămâi și salcâm. Gustul redă aromele de citrice precum grapefruit, pomelo dar și măr ionathan, mineral, crocant.
Meniul culinar poate include preparate ce includ aperitive, salate ușoare de vară, fructe de mare, pește, carne albă, pizza, paste sau brânzeturi ușoare.
Potențialul de învechire fiind de 3-5 ani
Vin Rosu, Serve, Rezerva Contelui Rosu, 0.75l
41,00 RONDisponibil pt abonareVin de culoare roșu rubiniu intens, realizat din soiurile Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon. Nasul resimte note de fructe roșii , mure, vișine coapte, stafide , vanilie, iar gustul redă arome de fructe roșii, gustul fiind catifelat, cu taninuri moi şi aciditate ce susține perfect corpul vinului. Final fiind lung și persistent.
Meniul culinar poate include carne de porc la grătar, brânzeturi maturate, salată asiatică cu vită.
Vin Rose, Serve, Rezerva Contelui Rose, 0.75l
41,00 RONDisponibil pt abonareVin de culoare Roz-piersica intens ,realizat 100% din Fetească Neagră. Nasul resimte note fructate de zmeură, fragi și pepene galben., iar gustul redă aceleași arome fructate , gustul fiind proaspăt, echilibrat, răcoritor.
Meniul culinar poate include preparate precum paste primavera, creveți la grătar cu sos dulce acrișor, pui cu piure de țelină, pizza diavolo.
Vin Alb, Rasova La Plage Alb, 0.75l
42,50 RONDisponibil pt abonareVin alb care face cinste podgoriilor Murfatlar este Rasova La Plage Alb. Cupajul dintre Sauvignon Blanc 35%, Chardonnay 25%, Muscat Ottonel 25% și Fetească Regală 25% redă un vin cu profil mineral, lejer, proaspăt și ierbos. Aromele proaspete și intense de piersici și caise coapte, completate de senzații crude, de citrice și de ierburi aromate, precum coriandrul și oregano. Gustul amintește în prima instanță de merele dulci și zemoase, după care își mută focusul către tentele de citrice, pigmentate de niște nuanțe vegetale. Este crocant și mineral, cu un post gust tonic, lejer și proaspăt, caracterizat de straturi de arome de fructe galbene și ierburi exotice.
Meniul culinar poate include preparate pe bază de fructe de mare, carne albă, pește sau legume.
Vin Rose, Rasova La Plage Rose, 0.75l
42,50 RONDisponibil pt abonareVin rose care face cinste podgoriilor Murfatlar este Rasova La Plage Rose. Cupajul dintre Fetească Neagră 36%, Syrah 34%, Merlor 17%, Pinot Noir 13% redă un vin viu, prezent, deoarece aromele acestor soiuri se completează reciproc ireal de bine. Ești copleșit de senzații bogate de nectarine, mandarine, zmeură, cireșe albe și flori de câmp, acompaniate de niște interesante tente vegetale. Gustul suculent te captivează imediat cu aromele sale de grapefruit roz, căpșune și piersici, dar și datorită acidității și mineralitații, componente care vin cu un plus de prospețime. Plăcerea consumului este amplificată de corpul său fructată, astfel post gustul fiind amplu, proaspăt și susținut, cu accente citric-minerale.
Meniul culinar poate include preparate pe bază de pește, barbeque, charcuterie sau pizza.