• 4.00 out of 5

  Prosecco, Contarini, D.O.C. Extra Dry, 200 ml

  4.00 out of 5
  30,00 RONDisponibil pt abonare

  Spumant Extra Dry realizat dintr-un cupaj format din 3 dintre cele mai cunoscute soiuri de strugure: Pinot Blanc, Chardonnay și Glera. Culoarea galben pal care prezintă reflexii verzui în marginile paharului, dar și un perlaj fin, persistent. Notele florilor de salcâm se îmbină cu gustul proaspăt și aromele intense de miere și flori albe. Rezultatul fiind un gust proaspăt cu o aciditate medie, fiind o băutură efervescentă și revigorantă. Alcool 11%. Meniul culinar poate include paste făinoase, fructe de mare, carne albă.

 • 3.00 out of 5

  Vin Alb, Gitana Winery, Alb de Gitana, 0.75l

  3.00 out of 5
  35,00 RONDisponibil pt abonare

  Cupajul dintre Chardonnay şi Fetească Regală culeși din zona Valul lui Traian conturează profilul unui vin extraordinar, cu un buchet amplu şi elegant, care reflectă foarte bine specificul zonei. Registrul aromatic al vinului este extrem de unitar, mirosul şi gustul aflându-se într-o armonie perfectă. Regăsim nuanțe fine de flori de câmp şi flori de salcâm, la care se adaugă accente de miere şi piersică bine coaptă. Arome proaspete, floral-fructate, unde se remarcă nuanțe de salcâm şi piersică albă zemoasă.

   

  Meniul culinar poate include preparate precum salate sau peşte pe grătar.

 • 3.00 out of 5

  Vin Alb, Davino, Faurar Alb de Ceptura, 0.75l

  3.00 out of 5
  39,99 RONDisponibil pt abonare

  Un cupaj realizat din soiurile Sauvignon Blanc, Riesling si Feteasca Alba, de culoare verde-galbui cu miros de flori de vita de vie, grapefruit, ananas, drojdii si acea nota specifica vinurilor albe Davino, mineral-calcaroasa, cu gust proaspăt, fructuos, expresiv, echilibrat, fin, amplu si persistent. Un cupaj elegant, impunător, in care cele trei soiuri își fac simțită prezenta si se pun reciproc in valoare.

   

  Meniul culinar poate include preparate pe bază de aperitiv, peste, fructe de mare, carne de pui.

 • 3.00 out of 5

  Vin Alb, Crama Liliac, Young Liliac Fresh, 0.75l

  3.00 out of 5
  40,00 RONDisponibil pt abonare

  Culoarea galben pai cu reflexii verzui indică un vin tânăr. Se deschide cu arome intense precum caise verzi, lămâie verde și ananas, cât și arome florale de salcâm și flori de câmp. Gustul este proaspăt, vioi, construit în jurul aromelor de măr, nectarină, grepfrut şi lămâie, cu o ușoară tentă exotică. Vinul fiind realizat din soiurile Sauvignon Blanc & Feteasca Alba.

   

  Specialități recomandate: Perfect alături de inele de calamar, salată de creveți sau paste carbonara. Este un vin potrivit și pentru deserturi precum cheese cake și clătite cu înghețată și frișcă.

 • 3.00 out of 5

  Vin Alb, Crama Liliac, Young Liliac Fruity, 0.75l

  3.00 out of 5
  40,00 RONDisponibil pt abonare

  Un vin cu o culoare galben pai, cu note intense fructate de piersică, lamâie, caise, pepene galben și note florale de soc, salcâm și flori de citrice. Structura este bine rotunjită, densă, iar aciditatea ridicată echilibrează aromele.

   

  Specialități recomandate: Un vin excelent care să însoțească un burger de pește cu sos tartar, spring rolls cu sos de soia sau deserturi precum baclava și înghețată de piersică Melba.

 • 4.00 out of 5

  Vin Alb, Serve, Rezerva Contelui Alb, 0.75l

  4.00 out of 5
  41,00 RONDisponibil pt abonare

  Vin de culoare galben auriu realizat în urma cupajului soiurilor Sauvignon Blanc 73.5 % , Riesling 20 %, Fetească Albă 6,5 %. Nasul resimte note proaspete de citrice precum grapefruit sau florale de flori de lămâi și salcâm. Gustul redă aromele de citrice precum grapefruit, pomelo dar și măr ionathan, mineral, crocant.

   

  Meniul culinar poate include preparate ce includ aperitive, salate ușoare de vară, fructe de mare, pește, carne albă, pizza, paste sau brânzeturi ușoare.

  Potențialul de învechire fiind de 3-5 ani

 • 4.00 out of 5

  Vin Alb, Rasova La Plage Alb, 0.75l

  4.00 out of 5
  42,50 RONDisponibil pt abonare

  Vin alb care face cinste podgoriilor Murfatlar este Rasova La Plage Alb. Cupajul dintre Sauvignon Blanc 35%, Chardonnay 25%, Muscat Ottonel 25% și Fetească Regală 25% redă un vin cu profil mineral, lejer, proaspăt și ierbos. Aromele proaspete și intense de piersici și caise coapte, completate de senzații crude, de citrice și de ierburi aromate, precum coriandrul și oregano. Gustul amintește în prima instanță de merele dulci și zemoase, după care își mută focusul către tentele de citrice, pigmentate de niște nuanțe vegetale. Este crocant și mineral, cu un post gust tonic, lejer și proaspăt, caracterizat de straturi de arome de fructe galbene și ierburi exotice.

   

  Meniul culinar poate include preparate pe bază de fructe de mare, carne albă, pește sau legume.

 • 4.00 out of 5

  Vin Alb, Familia Vlădoi, Ravak Alb, 0.75l

  4.00 out of 5
  43,00 RONDisponibil pt abonare

  Ravak alb de la Domeniul Vlădoi este un vin surprinzător fiind un vin proaspăt, surprinzator ce ne invaluie cu note fine de busuioc si piersici completate de mirosul teiului inflorit. Gustativ ne racoreste cu un gust de lime proaspat taiat si un post gust de agrise necoapte.
  Rezultatul unui cupaj atent din soiurile: Chardonnay, Feteasca Regala si Sauvignon Blanc ce emana încredere și stare de bine.

   

  Se poate servi impreuna cu fructe de mare in sos de vin, peste condimentat cu plante aromate si branzeturi fine.

 • 3.00 out of 5

  Vin Alb, Jelna, Feteasca Alba, 0.75l

  3.00 out of 5
  46,99 RONDisponibil pt abonare

  Feteasca albă este un vin deosebit de abordabil și versatil ce redă note de dulceața de caise, iarba verde si citrice. Culoarea sa este strălucitoare verzuie, iar gustul redă un corp ușor, atletic şi foarte bine închegat.

   

  Meniul culinar poate include preparate pe bază de brânzeturi proaspete, paste, peste, carne alba.

 • 3.00 out of 5

  Vin Alb, Jelna, Feteasca Regala Fume, 0.75l

  3.00 out of 5
  46,99 RONDisponibil pt abonare

  Feteasca Regală este proaspătă si jucăușe ce redă note de iarbă proaspăt cosită, flori de câmp dar și flori de soc și note dulci de caise, astfel culoarea sa fiind galbenă verzuie, însă cu irizații strălucitoare. Gustul său este delicat însă emană elegantă, iar după redă o aciditate si prospețime echilibrată.

   

  Meniul culinar poate include preparate pe bază de brânzeturi, fructe de mare, peste, risotto.

   

 • 4.00 out of 5

  Vin Alb, Jelna, Muscat Ottonel & Feteasca Regala, 0.75l

  4.00 out of 5
  46,99 RONDisponibil pt abonare

  Cupaj ce redă gustului pasiunea aromată și explozivă a muscatului cu note de miere, flori de tei, dar și pasiunea feteștii regale prin note lămâie şi lime. Structura şi corpul sunt dominate de Fetească, pe când post-gustul lung şi proaspăt este al Muscat-ului. Culoarea prezentată este strălucitoare,galben-verzuie, iar nasul resimte intensitatea aromatică ridicată, elegantă cu tente de pere Williams, flori de portocal şi citrice. Papilele gustative resimt o structură delicată care însă ascunde cu desăvârșire o aciditate reconfortantă, datorată personalității vânjoase a Feteștii Regale.  Maturarea s-a realizat pe drojdii fine, în tancuri de inox și s-a efectuat câte un batonaj la fiecare 4 zile, timp de 3 luni.

  Meniul culinar poate include preparate precum gustările reci, paste cu fructe de mare, gustări reci, slănină cu brânză, pește ( crap, șalău sau știucă), carne alba.

  Acest vin a câștigat medalia de argint la The Balkans Internațional Wine Competition în 2019.

 • 4.00 out of 5

  Vin Alb, Jelna, Sauvignon Blanc, 0.75l

  4.00 out of 5
  46,99 RONDisponibil pt abonare

  Un vin proaspăt și elegant ce seduce prin note intense de fructul pasiunii si pipi-du-chat. Aciditatea sa reunește structura și corpul voluptos. Culoarea redată este un verzui strălucitor unde abundă arome generoase tipice soiului Sauvignon Blanc.

   

  Meniul culinar poate include brânzeturi semi dure, carne alba la grill, paste, risotto, peste, fructe de mare.