• 4.00 out of 5

  Vin Rosu, Davino, Faurar Roșu de Ceptura, 0.75l

  4.00 out of 5
  39,99 RONDisponibil pt abonare

  Un cupaj roșu rubiniu intens format din soiurile Merlot, Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon , redă note intense, persistente, ușor condimentat, fructuos cu note de coacăze și ușor erbacee, cu gust amplu si ferm, echilibrat si armonios, structurat, final persistent și suculent cu taninuri rotunzi. Are un miros caracteristic soiurilor, persistent, ușor condimentat, note de fructe uscate și miez de nucă.

   

  Meniul culinar poate include preparate pe bază de paste, carne de miel, carne de vita împănată, brânzeturi uscate mediu/îmbătrânite.

 • 4.00 out of 5

  Vin Rosu, Serve, Rezerva Contelui Rosu, 0.75l

  4.00 out of 5
  41,00 RONDisponibil pt abonare

  Vin de culoare roșu rubiniu intens, realizat din soiurile Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon. Nasul resimte note de fructe roșii , mure, vișine coapte, stafide , vanilie, iar gustul redă arome de fructe roșii, gustul fiind catifelat, cu taninuri moi şi aciditate ce susține perfect corpul vinului. Final fiind lung și persistent.

   

  Meniul culinar poate include carne de porc la grătar, brânzeturi maturate, salată asiatică cu vită.

 • 4.00 out of 5

  Vin Rosu, Rasova La Plage Roșu, 0.75l

  4.00 out of 5
  42,50 RONDisponibil pt abonare

  Vin roșu care face cinste podgoriilor Murfatlar este Rasova La Plage Roșu. Cupajul dintre Cabernet Sauvignon 43%, Pinot Noir 23%, Fetească Neagră 20%, Syrah 12% redă vinului un profil aromatic plin de fructe negre, însă atletic, prietenos , condimentat dar intens. Aromatic, combină nuanțele jucăușe de fructe roșii, coapte și suculente, de mure, coacăze negre și vișine amărui cu tente ușoare de ciocolată, lemn dulce și violete. Gustul catifelat, cărnos și prietenos, amintește de dulceața de vișine, de smochinele coapte și de ciocolata cu lapte. Se bea foarte ușor datorită echilibrului foarte bun dintre aciditatea sa suculentă și taninurile coapte, bine șlefuite. Post gustul este lung, ușor condimentat, fructat și electrizant.

   

  Meniul culinar poate include preparate pe bază de carne roșie precum miel, vită sau barbeque, charcuterie.

   

  Potențialul de învechire fiind de 4-5 ani.

 • 4.00 out of 5

  Vin Rosu, Familia Vlădoi, Ravak Rosu, 0.75l

  4.00 out of 5
  43,00 RONDisponibil pt abonare

  Roșu este un vin roșu sec, lejer, ce se adresează iubitorilor de vinuri fructate cu o intensitate aromatica medie si ușor baricate. Olfactiv resimțim fructe roșii amestecate cu arome elegante și intense, iar privind gustul acest vin vin cu profil aromatic relaxat, tinde să fie proaspăt mulțumită aromelor de fructe, cu taninuri de intensitate ușoară spre medie. După fructe roșii singura arome care le concurează este cea de lemn de stejar.

   

  Meniul culinar poate cuprinde preparate pe bază de carne de porc sau friptură de vită marinată în vin și presărată cu puține condimente.

   

   

 • 4.00 out of 5

  Vin Rosu, Crama Girboiu, Tectonic Feteasca Neagra, 0.75l

  4.00 out of 5
  48,00 RONDisponibil pt abonare

  Vin roșu sec de culoare Roșu-granat unde resimțim arome impunătoare de mure, coacăze negre și magiun de prune. Aceste arome de vârf se schimbă treptat cu note de condimente uscate / lemnoase, ce amintesc de vanilie, tutun și cuișoare .Feteasca Neagră baricată oferă o corpolență apropiată de cea a soiurilor roșii franceze. Aciditatea fiind medie, iar astringența lăsată de taninuri poate surprinde.

   

  Meniul culinar poate include preparate pe bază de pastramă de berbecuț, mușchi de vită in sos de piper verde, paste Bolognese și gustări cu brânză maturată.

 • 4.00 out of 5

  Vin Rosu, Gitana Winery, Rara Neagra, 0.75l

  4.00 out of 5
  55,00 RONDisponibil pt abonare

  Un vin roșu rubiniu închis, intens si complex cu arome de fructe uscate, prune si vanilie. Gustul este intens si complex, cu note lactice in urma fermentației malolactice in lemn.

   

  Meniul culinar poate include preparate care să includă carne de vițel, biftec de porc sau șnițel suculent.

   

 • 3.00 out of 5

  Vin Rosu, Familia Vlădoi, Anca Maria Cuvee Primeur, 0.75l

  3.00 out of 5
  62,00 RONDisponibil pt abonare

  Primul vin roșu al anului este considerat “Primeur”. Este un asamblaj compus din Fetească Neagră , Syrah și Merlot, un vin fresh , ușor de consumat pe toata durata anului . Un vin cu un miros fin de fructe de pădure, cum sunt coacăzele, murele și zmeură, completate cu note de cafea, caramel și condimente. Gustul este intens cu un atac dulceag și echilibrat cu note de vișine și cireșe negre.

   

  Meniul culinar poate include brânzeturi tip cheddar, gorgonzola, gouda, bulz, preparate pe bază de carne de vită, miel, vânat.

 • 4.00 out of 5

  Vin Rosu, Bodega Argento, Seleccion Malbec 2018, 0.75l

  4.00 out of 5
  64,00 RONDisponibil pt abonare

  Seleccion Malbec 2018 are culoarea roșu rubiniu cu reflexii violacee în cadrul căruia notele preponderente sunt cele a fructelor negre de pădure (mure, cireșe și coacăze), note de baric(ciocolată neagră și vanilie).Rezultând o textură catifelată, iar taninurile fiind moi. Procesul de maturare fiind complex și constând în 6 luni în 60% baricuri franțuzești si 40% baricuri americane.

   

  Meniul culinar fiind compus din brânză maturată semi-dura și moale precum Blue Cheese, carne de rață, carne de curcan, coaste de porc și/sau steak de vită.

 • 4.00 out of 5

  Vin Rosu, Familia Vlădoi, Ion Vlădoi Merlot&Feteasca Neagra, 0.75l

  4.00 out of 5
  72,00 RONDisponibil pt abonare

  Un cupaj curios între soiurile Merlot și Fetească Neagră unde soiul francez a contribuit cu ceva mai mult zahăr decât ne așteptam, iar Feteasca este echilibrată redă un vin roșu sec,  rubiniu, cu ușoare reflexii roșiatice. Gustul aduce note cunoscute de prună uscată, afumată și poame negre de pământ.

   

  Meniul culinar poate include carne de vită, la grătar, la gril sau la cuptor, într-o tocăniță cu carne de vânat .

 • 0 out of 5

  Vin Alb, Rasova Sur Mer Rosu, 0.75l

  74,00 RONDisponibil pt abonare

  Are personalitate si atitudine de „Lume Noua”, cu o structura atletica si arome foarte bine conturate. Culoarea sa rosu-purpuriu, cu straluciri rubinii, te pregateste pentru avalansa de arome pe care o ofera, de la cele de coacaze negre, visine amarui, rodie si merisoare, pâna la cele de vanilie, ciocolata, condimente si ierburi aromatice. Syrahul preia prim-planul olfactiv-gustativ, aducând în „relatie” plinatate si rotunjime, piperul, fructele negre coapte, cât si notele savuroase de ciocolata, cafea, mentol si fum. Cabernetul Sauvignon contribuie în schimb cu succes la capitolul structura, finete si complexitate, prin tentele sale condimentat-ierboase. Gustul este suculent, minunat sidelicios, cu taninuri solide si o aciditate ce le îmblânzeste.

 • 0 out of 5

  Le Nez Français Classique Rouge – organic

  75,00 RONDisponibil pt abonare

  Vinurile din Le Nez sunt unice din toate punctele de vedere. Esența acestor vinuri este diferită de vinurile clasice franceze, soiurile folosite sunt parțial netradiționale din Languedoc și, de asemenea, etichetele artistice de vin ies în evidență din mulțime. La Le Nez, facem lucrurile diferit. Le Nez este un brand de vinuri eclectic, aici pentru a vă surprinde și a vă prinde și pentru a vă invita să continuați să provocați gândirea tradițională a vinului.
  Le Nez Français este o gamă de vinuri premium, 100% organice și îmbătrânite în butoi.
  Acest vin este un amestec contemporan de: Syrah, Grenache Noir, Carignan și Mourvèdre. Cu un nas expresiv de fructe roșii și negre, piper, condimente și tutun, o senzație persistentă în gură, taninuri bine integrate și un final lung și moale. Uimitor atunci când este asociat cu carne de vită prăjită, carne roșie ca mușchiu prăjit cu sos de vin roșu sau un cartier de miel condimentat.

 • 4.00 out of 5

  Vin Rosu, Davino, Iacob Rosu, 0.75l

  77,00 RONDisponibil pt abonare

  Vin de culoare roșu rubiniu intens, realizat în urma cupajului dintre Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon. Vin ce redă note intense de fructe confiate, fructe de pădure negre, lemn de stejar şi accente de cafea, cu gust de coacăze negre, cireșe negre, tonuri lemnoase şi un strop de condimente. Gustul fiind amplu si ferm, echilibrat si armonios structurat, final persistent.

   

  Meniul culinar poate include preparate pe bază de paste, carne de miel, carne de vita, brânzeturi.