• 4.00 out of 5

  Prosecco, Contarini, D.O.C. Extra Dry, 200 ml

  4.00 out of 5
  30,00 RONDisponibil pt abonare

  Spumant Extra Dry realizat dintr-un cupaj format din 3 dintre cele mai cunoscute soiuri de strugure: Pinot Blanc, Chardonnay și Glera. Culoarea galben pal care prezintă reflexii verzui în marginile paharului, dar și un perlaj fin, persistent. Notele florilor de salcâm se îmbină cu gustul proaspăt și aromele intense de miere și flori albe. Rezultatul fiind un gust proaspăt cu o aciditate medie, fiind o băutură efervescentă și revigorantă. Alcool 11%. Meniul culinar poate include paste făinoase, fructe de mare, carne albă.

 • 3.00 out of 5

  Vin Alb, Gitana Winery, Alb de Gitana, 0.75l

  3.00 out of 5
  35,00 RONDisponibil pt abonare

  Cupajul dintre Chardonnay şi Fetească Regală culeși din zona Valul lui Traian conturează profilul unui vin extraordinar, cu un buchet amplu şi elegant, care reflectă foarte bine specificul zonei. Registrul aromatic al vinului este extrem de unitar, mirosul şi gustul aflându-se într-o armonie perfectă. Regăsim nuanțe fine de flori de câmp şi flori de salcâm, la care se adaugă accente de miere şi piersică bine coaptă. Arome proaspete, floral-fructate, unde se remarcă nuanțe de salcâm şi piersică albă zemoasă.

   

  Meniul culinar poate include preparate precum salate sau peşte pe grătar.

 • 3.00 out of 5

  Vin Alb, Davino, Faurar Alb de Ceptura, 0.75l

  3.00 out of 5
  39,99 RONDisponibil pt abonare

  Un cupaj realizat din soiurile Sauvignon Blanc, Riesling si Feteasca Alba, de culoare verde-galbui cu miros de flori de vita de vie, grapefruit, ananas, drojdii si acea nota specifica vinurilor albe Davino, mineral-calcaroasa, cu gust proaspăt, fructuos, expresiv, echilibrat, fin, amplu si persistent. Un cupaj elegant, impunător, in care cele trei soiuri își fac simțită prezenta si se pun reciproc in valoare.

   

  Meniul culinar poate include preparate pe bază de aperitiv, peste, fructe de mare, carne de pui.

 • 3.00 out of 5

  Vin Rose, Davino, Faurar Rose de Ceptura, 0.75l

  3.00 out of 5
  39,99 RONDisponibil pt abonare

  Vin limpede, cristalin de culoare rose,  olfactiv fiind fructuos, cu nuanțe de fructe roșii de pădure, predominant fragi. Gustul este proaspăt, echilibrat, rotund, persistent. Olfactiv resimțim nuanțe de fructe de pădure bine coapte, predominant fragi.

   

  Meniul culinar poate include preparate pe bază de aperitive, peste, fructe de mare, carne de pui.

 • 3.00 out of 5

  Vin Alb, Crama Liliac, Young Liliac Fresh, 0.75l

  3.00 out of 5
  40,00 RONDisponibil pt abonare

  Culoarea galben pai cu reflexii verzui indică un vin tânăr. Se deschide cu arome intense precum caise verzi, lămâie verde și ananas, cât și arome florale de salcâm și flori de câmp. Gustul este proaspăt, vioi, construit în jurul aromelor de măr, nectarină, grepfrut şi lămâie, cu o ușoară tentă exotică. Vinul fiind realizat din soiurile Sauvignon Blanc & Feteasca Alba.

   

  Specialități recomandate: Perfect alături de inele de calamar, salată de creveți sau paste carbonara. Este un vin potrivit și pentru deserturi precum cheese cake și clătite cu înghețată și frișcă.

 • 3.00 out of 5

  Vin Alb, Crama Liliac, Young Liliac Fruity, 0.75l

  3.00 out of 5
  40,00 RONDisponibil pt abonare

  Un vin cu o culoare galben pai, cu note intense fructate de piersică, lamâie, caise, pepene galben și note florale de soc, salcâm și flori de citrice. Structura este bine rotunjită, densă, iar aciditatea ridicată echilibrează aromele.

   

  Specialități recomandate: Un vin excelent care să însoțească un burger de pește cu sos tartar, spring rolls cu sos de soia sau deserturi precum baclava și înghețată de piersică Melba.

 • 4.00 out of 5

  Vin Alb, Serve, Rezerva Contelui Alb, 0.75l

  4.00 out of 5
  41,00 RONDisponibil pt abonare

  Vin de culoare galben auriu realizat în urma cupajului soiurilor Sauvignon Blanc 73.5 % , Riesling 20 %, Fetească Albă 6,5 %. Nasul resimte note proaspete de citrice precum grapefruit sau florale de flori de lămâi și salcâm. Gustul redă aromele de citrice precum grapefruit, pomelo dar și măr ionathan, mineral, crocant.

   

  Meniul culinar poate include preparate ce includ aperitive, salate ușoare de vară, fructe de mare, pește, carne albă, pizza, paste sau brânzeturi ușoare.

  Potențialul de învechire fiind de 3-5 ani

 • 4.00 out of 5

  Vin Alb, Rasova La Plage Alb, 0.75l

  4.00 out of 5
  42,50 RONDisponibil pt abonare

  Vin alb care face cinste podgoriilor Murfatlar este Rasova La Plage Alb. Cupajul dintre Sauvignon Blanc 35%, Chardonnay 25%, Muscat Ottonel 25% și Fetească Regală 25% redă un vin cu profil mineral, lejer, proaspăt și ierbos. Aromele proaspete și intense de piersici și caise coapte, completate de senzații crude, de citrice și de ierburi aromate, precum coriandrul și oregano. Gustul amintește în prima instanță de merele dulci și zemoase, după care își mută focusul către tentele de citrice, pigmentate de niște nuanțe vegetale. Este crocant și mineral, cu un post gust tonic, lejer și proaspăt, caracterizat de straturi de arome de fructe galbene și ierburi exotice.

   

  Meniul culinar poate include preparate pe bază de fructe de mare, carne albă, pește sau legume.

 • 3.00 out of 5

  Vin Alb, Jelna, Feteasca Regala Fume, 0.75l

  3.00 out of 5
  46,99 RONDisponibil pt abonare

  Feteasca Regală este proaspătă si jucăușe ce redă note de iarbă proaspăt cosită, flori de câmp dar și flori de soc și note dulci de caise, astfel culoarea sa fiind galbenă verzuie, însă cu irizații strălucitoare. Gustul său este delicat însă emană elegantă, iar după redă o aciditate si prospețime echilibrată.

   

  Meniul culinar poate include preparate pe bază de brânzeturi, fructe de mare, peste, risotto.

   

 • 3.00 out of 5

  Vin Rose, Jelna, Rose Pinot Noir, 0.75l

  3.00 out of 5
  46,99 RONDisponibil pt abonare

  Rafinat , acest rose etalează o intensitate aromatică ridicată ce aduce a căpșuni, merișoare şi citrice. Gustativ pulsează prin aciditate şi prospețime, plonjând în note de petale de trandafir. Culoarea emanată de roz deschis cu tente de orange, completează acest vin, el fiind proaspăt și delicat , datorate acidității naturale ale strugurilor de Pinot Noir din Jelna-Lechinţa cât şi maturării pe drojdii fine.

   

  Meniul culinar poate include aperitive fructe de mare, brânzeturi, peste.

 • 3.00 out of 5

  Vin Rose, Crama Girboiu, Tectonic Roze, 0.75l

  3.00 out of 5
  48,00 RONDisponibil pt abonare

  Vin rose sec cu aspect roz-somon redă o experiență olfactiva unde se resimt arome curate de fructe de pădure, mai ales fragi și zmeură, cireșe albe, grepfrut și coajă de portocală. Gustat la temperatura optimă, monosoiul rose este ușor, fără corpolență, dar cu aciditate medie. Gustul echilibrat este marcat în final de arome florale.

   

  Meniul culinar poate include preparate precum salate, curry picant cu creveți, risotto cu hribi și deserturi ușoare.

 • 4.00 out of 5

  Vin Alb, Poderi dal Nespoli, Campodora 2018, 0.75l

  4.00 out of 5
  50,00 RONDisponibil pt abonare

  Soiul Albana este strâns legat de tradiția și teritoriul Romagna, cu un record remarcabil: a fost primul vin alb din Italia care a primit denumirea DOCG în 1987.

  Acest vin are o culoare galben intens și aspectele aurii tipice din Albana di Romagna. Notele constau din flori de salcâm și fructe de piatră, precum piersica și caisul, pe lângă citricele. De la prima înghițitură dezvăluie un gust bogat și neted, cu taninuri intense la final, păstrând un mare echilibru între prospețime și aciditate.

  Meniul culinar poate include rețete de pește și fructe de mare, cum ar fi bulionul ușor de pește în stil Romagna, dar și pește prăjit, risotto cu ierburi sau carne albă.