facebook
Wine Admire logo
Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Povestea Familiei Vlădoi începe în anul 1924 datorită bunicului Nicolae care  plantează în zona Siminocului soiuri de vita de vie din zona Drăgășanilor.

Perioada grea prin care a trecut România până în anul 1989, a lăsat familia Vlădoi departe de moștenirea familiei. Familia a redobândit moștenirea bunicilor după anul 1989, o moștenire de 19 ha, unde s-a stabilit un plan de aducere a viață a comorii îmbătrânite. 

Modernizarea întregii crame s-a derulat pe o perioada întinsă de timp, astfel că rezultatul final ducând la obținerea unui vin premium sub brandul “Familia Vlădoi”, așadar regăsim Crama Familiei Vlădoi în satul Siminoc, la aproximativ 20 de kilometri de Constanta, pe colinele Murfatlarului. Crama este construită modern și dotată cu cele mai moderne tehnologii și echipamentele tehnologice necesare în procesul vinificației.

Astăzi când ne gândim la Familia Vlădoi ne gândim la o familie îndrăgostită de vița de vie, de struguri și vinuri, o familie tradițională care se luptă în prezent pentru a duce moștenirea bunicilor mai departe dar și de a produce vin de calitate superioară.

In cadrul celor 19 ha regăsim plantate soiuri autohtone și internaționale, atât pentru vinuri albe – Pinot Gris, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Chardonnay, Tămâioasă Românească, Feteasca Regală, Riesling Italian, cât și pentru vinuri roșii – Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Syrah.

La Familia Vlădoi pasiunea pentru vin s-a transmis din generație în generație, iar astăzi avem onoarea să vă prezentăm aceste vinuri. Găsiti pe www.WineAdmire.ro gamele de vin disponibile de la Familia Vladoi, iar noi vă provocăm să le descoperiti povestea, pasiunea din fiecare pahar, să descoperiți dorința Familiei Valdoi de a oferi calitate, înainte de cantitate.

Gama de vinuri „Anca Maria” cuprinde vinuri fresh, energice, cu o mineralitate surprinzătoare, îmbuteliate într-o sticlă cu formă delicată, feminină,  fiind o oglindire cu personalitatea moștenitoarei Familiei Vlădoi, Anca Maria, ea fiind si vinificatoarea cramei. Din Gama „Anca Maria” vă prezentăm

Gama Ravak este o gama de vinuri premium, al cărei nume este inspirat de mustul ravac. Pentru a pune în valoare întregul potential al strugurilor, selecția începe chiar din vie, unde strugurii sunt culeși manual, ceea ce permite îndepărtarea cu atenție a boabelor necorespunzătoarea sau afectate. Pentru a evita spargerea boabelor si oxidarea mustului, ciorchinii sunt culeși în lădițe. Mustul care se scurge liber, nepresat, in aceasta etapa se numește “must ravac” si este folosit pentru obținerea gamei premium “Ravak”.

Gama Brizza redă un vin vesel , jucăuș, perfect pe terasă, pe plajă , la piscină. Astfel că pe www.WineAdmire.ro regăsiți

Gama Ion Vlădoi – dezvăluie generozitatea terroir-ului Dobrogean pus în opera cu măiestrie de vinificator și desăvârșit de îmbrățișarea tandră a lemnului de stejar.

Restul produselor vă invităm să le descoperiți pe site www.WineAdmire.ro .

Vă reamintim că aveți posibilitate să vă personalizați singuri abonamentul la vin ( gama de produse fiind disponibile din cele mai cunoscute regiuni ale României și ale lumii).

Încurajăm folosirea produselor din materiale reciclate, iar pachetul Wine Admire este „îmbrăcat” tocmai în acest mod.

Te așteptăm pe site să ne cunoaștem, www.WineAdmire.ro

Un cupaj desăvârșit!

Sursa informațiilor FamiliaVladoi.ro

Lasă un răspuns

Site under maintenance